DVA MESECA NI TRAGA NI GLASA OD SARE STEFANOVIĆ (15)! Očajna majka moli za pomoć!

 

Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag. Više ne znam gde da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko video...

Ovako priča Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju ćerku nije videla od 9. oktobra.

Sara je učenica prvog razreda srednje škole u Kragujevca i od tog datuma, kada je otišla u školu, gubi joj se svaki trag.

Tog dana, priča majka, dogovorile su se da se nađu, međutim videvši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starešinu tinejdžerke kako bi proverila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara poslednji put bila u školi dan ranije.

- Čekala sam 10. oktobar kako bih mogla da prijavim policiji njen nestanak. Od tada niko ništa ne zna o mojoj Sari, a policija za njom traga - priča majka nestale jedinice.

Prema Jeleninim rečima, ovo nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva meseca pre njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a devojka je pronađena u kući svog momka.

- Tada ju je policija našla kod mladića koji živi u jednom selu kod mađarske granice. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi. Morala sam da odem lično u Novi Knjaževac po svoje dete - priča majka i dodaje da je i ovog puta sumnja prvo pala na istog mladića.

Kurir
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost