Izvor:
06.12.2018 u 19:13
0

POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšen Šapčanin zbog prodaje amfetamina!

Šabačka policija uhapsila je A.J. (33) iz Šapca zbog sumnje da je nekolicini sugrađana prodao drogu amfetamin.

U saopštenju policijske uprave u Šapcu se precizira da je u stanu i drugim prostorijama osumnjičenog policija pronašla pet paketa sa oko devet grama amfetamina i vagu za precizno merenje. Sumnja se da je on u prethodnom periodu 31-jednogodišnjem muškarcu iz Šapca i dvojici sugrađana starosti 38 godina prodao određenu količinu amfetamina.

On se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i u zakonskom roku od 48 sati biće izveden pred tužioca na saslušanje.

Takođe, policija je protiv trojice muškaraca podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnove sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dodaje policija.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter