Izvor:
16.12.2018 u 17:13
0

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO PRATIOCE NA FEJSBUKU: Muž ubijene pevačice objavio fotografije na kojima je polunag sa ćerkom Janom!

Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je još pod istragom u vezi sa ovim ubistvom, oglasio se ovog popodneva na svom Fejsbuk profilu veoma neobičnom serijom fotografija iz svog dvorišta.

Na slikama se vide njegova ćerka Jana i njegov pas, ali i kako polunag u snegu, samo u šortsu, radi sklekove na debelom minusu?!

Na slikama se vidi i kako se Marjanović čeliči i evocira uspomene na takmičenje iz streljaštva u mladim danima i slično…

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter