Izvor:
18.12.2018 u 13:58
0

KOPRIVNIČKI POLICAJCI DOBILI NESVAKIDAŠNJU PRIJAVU: Lopovi razmontirali montažnu kuću za 10 dana, komšije ništa nisu primetile!

Nesvakidašnju prijavu dobili su su nedelju koprivnički policajci.

Vlasnik imanja u u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je kako mu je nestala kuća!

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali skoro završena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. decembra odvojili i odneli ceo krov sa crepom, delove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procenjuje na 1.500 evra.

Zanimljivo je i kako komšije nisu shvatile o čemu je reč. Komšija sa leve strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se događa u susednom dvorištu. Sam nije hteo ništa da izjavi, samo tvrdi da nisakim ne želi da ima posla.

Druge komšije nisu bile kod kuća, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. Ali, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni prave veze s istinom sada proveravaju koprivnički policajci.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter