Izvor:
17.01.2019 u 20:45
0

TRAGIČAN KRAJ KRVAVOG OBRAČUNA U BATAJNICI: Preminuo tinejdžer nakon brutalnog navijačkog sukoba koji se odigrao na Božić!

Duško Rajić (19) iz Novih Banovaca, koji je krvnički prebijen u tuči navijača na Božić, u blizini Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“, preminuo je pre dva dana u bolnici, nakon sedam dana kome.

Nesrećni mladić teško je povređen u zakazanoj tuči sa grupom mladića, a u pitanju je bio sukob navijača iz Batajnice i Novih Banovaca. Motiv sukoba je navodno bio grafit koji su pripadnici jedne navijačke grupe nacrtali kako bi isprovocirali suparnike, zbog čega je na Božić zakazana tuča u okolini osnovne škole u Novim Banovcima.

Rajić je u tuči izudaran pajserima po glavi i telu, a po prijemu u bolnicu zapao je u komu, u kojoj je bio sve do 14. januara, kada je preminuo. Krvavi obračun zabeležile su sigurnosne kamere na obližnjim lokalima.

Prema nezvaničnim informacijama, Rajića je pojurila grupa mladića od kojih je pokušao da pobegne u automobil, ali su ga nasilnici navodno sustigli i izvukli napolje. Potom su ga krvnički izudarali, što su zabeležile sigurnosne kamere na okolnim lokalima.

Emotivnim porukama na društvenim mrežama od nesrećnog mladića oprostili su se njegovi roditelji, rođaci i brojni prijatelji.

Bio si sve što mi je najmilije, nadam se da će ti tamo gde ideš biti bolje. Voli te tvoj tata puno, počivaj u miru, sine moj – napisao je na svom Fejsbuku otac nesrećnog mladića Dane Rajić, kome su brojni pratioci na ovoj društvenoj mreži izjavili saučešće zbog tragedije koja ga je zadesila.

Potresnom porukom od Duška se oprostila i njegova tetka Marija Subotić.

Milo tetkino oko najlepše, lepota i duša moja, živećeš i bićeš sa nama sve dok mi ovom zemljom budemo hodali, nikada nećeš otići jer ti si deo nas – napisala je Subotićeva.

PRIVEDENA ŠESTORICA HULIGANA

Policija je ubrzo nakon zverskog prebijanja Rajića identifikovala i privela šestoricu huligana za koje se veruje da su mu zadali kobne udarce pajserima. Kako nezvanično saznajemo, protiv njih je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. S obzirom na to da je nesrećni Rajić u međuvremenu preminuo, njima će se na teret staviti ubistvo.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter