Izvor:
15.02.2019 u 10:12
0

IZBODEN MLADIĆ NA PALILULI: Ekipa Hitne pomoći na licu mesta!

Mladić (23) izboden je oko 5.30 sati jutros ispred zgrade u ulici Ljube Didića broj 17 na Paliluli u Beogradu. Do napada je došlo ispred zgrade u kojoj izbodeni mladić živi.

Prema nezvaničnim informacijama navodno je ispored zgrade došlo do drame rano jutros kada je mladić drugog dečka krenuo da zatvori u gepek i tako da ga vozi. Do čitave drame, prema nezvaničnim informacijama, došlo je zbog devojke.

Prema nezvaničnim informacijama, nastala je velika svađa i devojka je pozvala dva druga koji su došli, napali i izboli mladića.

Devojka je vrištala, pa je pozvala još dva momka koji su došli i napali tog koji je strpao momka u gepek – kažu komšije koje su čule graju i viku ispred zgrade.

Na licu mesta su obilni tragovi krvi koji ukazuju da se ispred zgrade dogodio užas.

Stanari zgrade pozvali su Hitnu pomoć, koja je mladića zatekla ispred zgrade u lokvi krvi.

Pre manje od mesec dana oko 6 ujutru na Zvezdari izboden je student Miloš Mileusnić (28) u Ulici Dimitrija Tucovića, koji je u Urgentnom centru podlegao ranama.

Sumnja se da je njemu smrtonosne ubode oštrim predmetom naneo Neđeljko Đurović.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter