Izvor:
06.03.2019 u 17:17
0

LONDON: Svi putnici i posada čartera Virdžin Atlantika stavljeni u karantin!

Svi putnici i članovi osoblja na čarter letu sa Barbadosa za London stavljeni su u karantin jer je veći broj putnika u avionu prijavio da se ne oseća dobro, saopštio je danas avioprevoznik Virdžin Atlantik.

Prema navodima avioprevoznika, 448 putnika koji su se vraćali u Britaniju nakon što su putovali brodom MSC Preciosa na Karibima i posada, odvedeni su u prihvatni centar u blizini londonskog aerodroma Getvik zbog medicinske procene, nakon što je avion sleteo, preneo je AP.

Avioprevoznik je saopštio da je veći broj putnika prijavio da se ne oseća dobro i da sprovodi punu istragu o tome šta se dogodilo.

Portparol Službe Hitne pomoći na jugoistočnoj obali izjavio je da je pregledano oko 30 osoba sa različitim pritužbama i da su tri odvedene u bolnicu na dalje preglede.

MSC kruzer sa sedištem u Švajcarskoj, koji je upravljao brodom, saopštio je da ta kompanija istražuje izveštaje lekara koji su pregledali putnike.

Kompanija je navela da nije bilo akutnih stomačnih oboljenja na kruzeru u protekle dve sedmice.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter