Izvor:
23.03.2019 u 09:17
0

UŽASNA NESREĆA U SREBRENICI: Iz rudnika izvučena su dva tela!

Iz podzemnog kopa rudnika u Srebrenici izvučena su tela dvojice rudara, na koje se, prema prvim procenama, obrušilo više od 50 kubnih metara zemlje.

Navodi se da je povodom ove teške rudarske nesreće predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio telegram saučešća porodicama dvojice poginulih rudara Slaviše Žugića i Borislava Ostojića, kao i rukovodstvu kompanije "Boksit" iz Milića.

Telegrame saučešća uputili su i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsednik Vlade RS Radovan Višković

Nesreća se desila u jami rudnika koji je u vlasništvu kompanije "Boksit".

– Prilikom preduzimanja mera i radnji na pronalasku zatrpanih rudara, pronađena su dva beživotna tela koja su izvučena iz rudnika i prevezena u Dom zdravlja Milići radi daljih aktivnosti" – naveli su u Policijskoj upravi Zvornik.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da je juče oko 12 časova prijavljeno da je došlo do nesreće i da je u pitanju bio odron.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter