Izvor:
23.03.2019 u 09:48
0

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Udareno vozilo udruženja „CarGo“!

Na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve dogodila se saobraćajna nezgoda kada je taksista udario svojim vozilom u automobil člana Udruženja ''CarGo'', a iz tog udruženja tvrde da je reč o još jednom napadu taksista na njihovog člana.

Kako se navodi u saopštenju Udruženja, jedan taksista udario je u vozilo "Car Go" i načinio veću materijalnu štetu.

– Nakon saobraćajne nezgode, oko 20 taksista se okupilo, međutim, brzom intervencijom policije oni su napustili mesto nezgode, a članu Udruženja ''CarGo'' je pružena pomoć – navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić izjavio je da je "CarGo" svakodnevno izložen pretnjama i napadima taksista, i pozvao nadležne državne organe da reaguju i zaštite njihove članove.

U saopštenju se podseća da se nedavno desio napad kod Beton hale, kada su taksisti napali Ivana Vukovića, pružaoca "CarGo" usluge, i tom prilikom pokušali da mu prevrnu automobil i nanesu povrede.

– Počnioci još nisu pronađeni, iako smo dali njihove fotografije i brojeve tablica nadležnim organima – dodaju iz Udruženja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter