Izvor:
16.04.2019 u 11:42
0

POTRAGA ZA ALBANCEM: Nasilno zarobio srpske srednjoškolke! Stanovništvo u opštini Gračanica veoma uznemireno i uplašeno!

Kosovska policija traga za Albancem iz Gračanice koji je nasilno zarobio srpske srednjoškolke koje je prevozio iz centra grada do njihove kuće!

One su stopirale tražeći prevoz do Lapljeg Sela. U jednom trenutku zaustavio se automobil i one su zamolile Albanca da ih preveze do kuće.

Vozilom je upravljao Albanac. On je stigao do Lapljeg Sela, ali se tu nije zaustavio već je nastavio da vozi. Učenice su plakale i molile ga da stane, da ih pusti da idu kući ali je on odbijao to da uradi – kaže izvor iz KP.

Kada je konačno zaustavio vozilo, devojčice su pobegle i otišle kući, pišu mediji.

Njihovi roditelji su pozvali policiju i od tada traje potraga za vozačem. Znamo model vozila i boju jer su ga usnimile kamere sa jednog objekta – kaže naš sagovornik.

Ovaj incident je upozorenje da svakodnevno moramo raditi na povećanju bezbednosti, pogotovo kada je vreme odlaska odnosno povratka učenika svojim kućama – kazao je gradonačelnik Gračanice Srđan Popović.

On je kazao da je srpsko stanovništvo u opštini Gračanica veoma uznemireno i uplašeno.

Izvor: Espreso
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter