Izvor:
17.04.2019 u 16:14
0

ZAPLENJENO 16 PAKETA HEROINA: Uhapšen Albanac iz Velikog Trnovca!

Pripadnici MUP, službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili jednu osobu iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom kontrole „golfa 5" koji se kretao iz pravca AP KiM, u mestu Breznica, u opštini Bujanovac pronašla herion koji je bio sakriven u krovu ovog vozila, upakovan u 16 paketa u čarapama.

Osumnjičenom V.H. (58) određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju, saopštio je MUP.

Navodi se da se radi o Vlasufu Haziriju (58), koji važi za jednog od glavnih narko-bosova u Velikom Trnovcu, selu na Kosovu poznatom kao stecište dilera i proizvodnje narkotika.

Droga koja je pronađena u njegovom "golfu", kako se sumnja, izuzetne je čistine i ona se na zapadnom tržištu koje je bilo krajnja stanica mogla uvećati i do četiri puta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter