Izvor:
04.10.2016 u 14:57
0

NOVA OTKRIĆA O UBISTVU U MEDOŠEVCU: Žena brutalno udarana metalnom šipkom dok nije izdahnula!

Jasmina Živković (48) iz Medoševca ubijena je brutalno u svojoj kući pod okolnostima koje još nisu rasvetljene, a njen suprug Zoran juče je zadržan u pritvoru pod sumnjom da ju je ubio. Krvavi zločin dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka u kući u Ulici Moša Pijade oko tri sata iza ponoći, ali je otkriven tek u jutarnjim časovima oko 8.30 kada je povređeni Goran počeo da doziva u pomoć.

Policija je na licu mesta zatekla stan u kojem je izvršena premetačina, telo ubijene žene u krevetu spavaće sobe i njenog supruga sa hematomom na potiljku od udarca.

Nesrećna žena je usmrćena sa više udaraca metalnom šipkom u glavu.

Sumnjalo se na razbojništvo na osnovu zatečene slike na licu mesta, ali policija i tužilaštvo za sada ne isključuju nijedan drugi scenario i proverava se i verodostojnost priče njenog supruga. Sinoć je saopšteno da je policija odredila zadržavnaje od 48 sati Goranu Živkoviću (52) zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu.

– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, policija je odredila zadržavanje od 48 sati osumnjičenom zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo – potvrdio je za "Blic" portparol Višeg tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Njen suprug Goran izjavio je da ga je nepoznata osoba udarila s leđa u potiljak i da se ničeg ne seća.

Komšija bračnog para Ljubiša Mirković kaže da su supružnici radili u Sloveniji i da su nedavno došli u Niš. Kritične noći Goran je odvezao sina na autobusku stanicu jer je trebalo da putuje u Beograd da bi regulisao vizu, a kada se vratio kući, desio se horor.

– Bio sam ujutru u dvorištu kada sam čuo da neko kaže „Upomoć!“. Dotrčao sam i video Gorana kako sedi u dvorištu, mislio sam da je pao sa terase. Rekao mi je samo: „Udari me neko tupim predmetom, onesvestio sam se“. Pitao sam ga gde je Jasmina, on je rekao da je u kući i da spava. Vrata od kuće su bila otvorena. Kada sam ušao u sobu video sam strašan prizor, sve je bilo ispreturano, a Jasmina je ležala nepomična na krevetu. Glava joj je bila sva u krvi. Pokušao sam da je dozovem imenom, ali nije odgovarala – priča Ljubiša.

Prethodne večeri su bili kod Jasmininih roditelja u jednom selu kod Doljevca. Trebalo je da prespavaju kod njih, ali su se vratili kući. Skrhani bolom, u Medoševac su došli juče i Miodrag i Srbijanka, roditelji ubijene žene. Majka je jedva stajala na nogama neprekidno naričući.

– Jao, ćero moja, zašto ne osta kod mene, bila bi živa. Ko ti, dušo, oduze život, kaži majci. Ko te ubi – odjekivali su jauci.

U KC Niš je utvrđeno da Goran nije teže povređen i da nije životno ugrožen, ali je u izuzetno teškom psihičkom stanju. Nakon što su mu sanirane površinske povrede glave, upućen je na psihijatrijski pregled.

Blic
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter