Izvor:
24.04.2016 u 00:37
0

SVEDOK PROGOVORIO: Jelena i Zoran su radili OVO dan pre ubistva

Novi ključni svedok u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović je priznao policiji da su se dan pre ubistva Jelena i njen suprug Zoran burno raspravljali u autu. Navodi da je hteo da pozdravi pevačicu, ali je odustao kada je čuo galamu.

Beogradski mediji prenose da svedok koji živi uz nasip u Crvenki, gde je pronađena Jelena, tvrdi da je video pevačicu sa suprugom Zoranom kobne subote, 2. aprila kod rampe na početku staze za trčanje.

Objašnjava i da su se Jelena i Zoran oko nečega raspravljali i njegov ton je bio baš visok. Ona je prva izašla iz kola, za njom on sa kćerkom Janom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter