Izvor:
26.05.2019 u 16:27
0

VELIKI GUBITAK ZA KOŠARKU: Mladi košarkaš preminuo posle saobraćajne nezgode!

Mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan preminuo je u nedelju, potvrdio je njegov klub. On je pre nekoliko dana imao saobraćajnu nesreću, u kojoj je stradao vozeći bicikl. Danima je vodio životnu bitku, ali je njegovo srce prestalo da kuca.

Ovaj 16-godišnjak je nastupao za kadetski tim Igokee, kao i mlađe selekcije BiH i Srbije.

– Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u neverici da se nešto tako desilo i da naš, uvek nasmijani Srećko, nije više sa nama. Srećko je bio najbolji momak, primeran, talentovan…reprezentativac. Počivaj u miru – saopštili su iz Igokee.

Srećka Forcana je 19. maja dok je vozio bicikl u Laktašima udario automobil. Nakon toga je primljen u Univerzitetski klinički centar Banja Luka. Nalazio se u komi. Primljen je sa teškom povredom glave i grudnog koša.

Izvor: Srbija danas
Foto: Arhva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter