Izvor:
29.05.2019 u 20:27
0

SRPSKO STANOVNIŠTVO I DALJE U STRAHU: Akcija hapšenja na severu KIM nije okončana!

Akcija hapšenja na severu KiM, koju su juče zapoceli pripadnici ROSU, nije okončana, jer su hapšenje izbegla četiri policajca KPS koja su bila na listi.

Kako je beogradskom listu rečeno u diplomatskim izvorima u Prištini, prištinski istražni organi tragaju za još trojicom policajca iz Leposavića i jednim iz Zubinog potoka.

ROSU su imale posebno zaduženje vezano za hapšenja u Zubinom Potoku, gde je došlo i do upotrebe vatrenog oružja i gde je situacija bila najkritičnija.

Osim hapšenja policajaca KPS, u Zubinom potoku je bilo planirano i hapšenje lica koja se "bave preduzetničkim poslom".

Pripadnici ROSU tako su upali na tri lokacije tragajući za licima protiv kojih od ranije postoje poternice prištinskih vlasti.

Nadležni organi u Prištini potražuju još oko 15 osoba sa severa KiM, delom policajaca, ali i civila koji se bave transportom robe.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter