Izvor:
08.10.2016 u 15:24
0

CRNA NOĆ U BEOGRADU: Maloletnik uboden nožem, brojne tuče, saobraćajne nesreće!

U Beogradu je noćas zabeležena tuča maloletnika u kojoj je povređeno troje ljudi, jedan ubod nožem maloletnog dečaka i sedam saobraćajnih nesreća, od kojih je u jednoj povređena i dvanaestogodišnja devojčica, rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Tri mladića, starosti jedan od 19 i dvojica od 20 godina, potukli su se oko 2.34 sati, kod splava u Brodarskoj ulici. Prva lekarska ekipa je ukazala pomoć na licu mesta nakon čega su konstatovane povrede glave zbog čega su mladići prebačeni na odelenje neurohirurgije.

– Prva polovina noći je protekla u pozivima Hitnoj pomoći zbog saobraćajnih udesa i hroničnih obolenja. Drugu polovinu noći su obeležile tuče i alkoholisana stanja -rekla je dr Macura.

Dvadeset minuta kasnije, ekipa Hitne pomoći je intervenisala na istom mestu, takođe zbog tuče, ali nije bilo težih povreda.

Tri sata nakon ponoći, u blizini Brankovog mosta 15-godišnji mladić je izboden nožem, zbog čega ga je ekipa Hitne pomoći zbrinula na Institutu za majku i dete.

Oko 19.00, u saobraćajnoj nesreći u Cvijićevoj ulici, povređena je ženska osoba starosti 25 godina koja je sa lakšim povredama zbrinuta u Urgentnom centru.

Deset minuta kasnije, na Zrenjaninskom putu je povređen pešak, starosti 37 godina koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

Devojčica starosti 12 godina zadobila je lakše povrede u sudaru automobila u kojem se vozila u ulici Patrijarha Joanikija. Oko 21h, devojčica je prebačena u Urgentni centar.

Oko 22.00 došlo je do saobraćajnog udesa u kojem se putnički automobil na dugom silaznom putu za Pavićevac, u oštroj krivini survao u provaliju visoku oko pet metera. Provalija je pod šumom, a automobil je zaustavilo drvo. Nakon pristizanja ekipe Hitne pomoći, konstatovano je da ni jedan putnik, uključujući vozača nema povrede teže od ogrebotina.

Još jedna osoba, muškarac starosti 60 godina je zbrinut u Urgentnom centru zbog lakših povreda koje pretrpeo prilikom udesa kod Cvetanove ćuprije oko deset sati uveče.

Na Novosadskom putu kod Altine, lakše povrede u saobraćajnom udesu je zadobio je i 19-godišnji mladić koji je prebačen u KBC Zemun.

U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 154 puta, od čega 69 puta na javnom mestu, jednom zbog upada u šaht, jedna tuča i devet saobraćajnih nesreća.

Blic
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter