Izvor:
01.06.2019 u 18:08
0

AUTOBUS KOJI SE ZAPALIO NA GRANICI VRAĆAO SE IZ PARALIJE: Sedamnaestoro putnika bezbedno se vratilo svojim domovima!

Svi putnici iz autobusa "Jadran lajn", koji se danas po podne zapalio na graničnom prelazu između Severne Makedonije i Srbije, nepovređeni su i oko 19 sati su drugom autobusom krenuli sa granice kod Preševa ka Novom Sadu, izjavio je Tanjugu direktor autoprevoza "Jadran lajn", Božidar Žegarac.

– Sedamdesetoro putnika, koji su bili u autobusu, koji se danas zapalio na graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije su nepovređeni i oko 19 sati su krenuli sa granice kod Preševa ka Novom Sadu. Obezbedili smo prevoz za sve putnike i svako od njih biće prevezen do mesta do kojeg žele – rekao je Žegarac.

Putnici iz Novog Sada su u organizaciji Jedinstvene Srbije boravili četiri dana u Grčkoj, u Paraliji.

Žegarac nije mogao da precizira u koje vreme će putnici stići na svoja odredišta.

– Planirana je pauza i večera za putnike, pa nije moguće reći kada će stići do Novog Sada i ostalih odredišta – rekao je Žegarac.

On je ponovio da niko od putnika, kao ni vozač, nije povređen, a da uzrok požara još nije poznat.

– Uviđaj je u toku, nakon čega će biti poznato šta je uzrokovalo požar u autobusu. Najvažnije je da, na sreću, niko od ljudi koji su bili u autobusu nije povređen – kaže Žegarac.

Dvospratni putnički autobus autoprevoznika „Jadran lajn“, u kojem je bilo 70 putnika, zapalio se danas oko 16 sati na graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije, zbog čega su morali da intervenišu vatrogasci.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter