Izvor:
01.06.2019 u 19:45
0

POTRAGA ZA SINOM GOLMANA CZ: Zvonko Milojević u agoniji, za nestalim mladićem tragaju i HELIKOPTERI I PSI!

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda, a porodica je preko društvenih mreža uputila apel za pomoć, javljaju beogradski mediji.

Kako su naveli članovi porodice, Mladen je juče krenuo za Sopot, kada mu se, navodno, pokvario automobil.

Mladen je poslednji put viđen na naplatnoj rampi u Umčarima i to su zabeležile kamere. Njegov auto sa ličnim stvarima ostao je na rampi", kazala je Mladenova sestra, prema čijim rečima je on krenuo ka nekom auto-servisu, ali tamo nije došao, prenose mediji.

Mladenov nestanak prijavljen je policiji juče oko 19 sati, a u potragu se uključila policija.

Plavokosi mladić je u trenutku kada je nestao nosio sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke", rekli su članovi porodice.

Magdalena (majka) kaže i da je Mladen u poslednje vreme "dobijao pretnje od bivšeg dečka njegove devojke" i da je mu je lošije išlo na fakultetu, ali da ne zna da li bi bilo šta od toga moglo da ima veze sa nestankom.

Izvor:Tanjug
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter