Izvor:
10.10.2016 u 15:40
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Kod Kraljeva voz smrskao automobil, tela ostala rasuta po pruzi!

U udesu koji se u nedelju oko 15 sati dogodio na pružnom prelazu u mestu Adrani kod Kraljeva, poginulo je dvoje ljudi koji su se vozili u autu. Kako nezvanično saznajemo, nastradao je vozač R.A. (50) iz Kraljeva, i za sada neidentifikovana žena koja je bila na mestu suvozača. Oni su se sudarili sa putničkim vozom koji je saobraćao na relaciji Kraljevo – Požega.

Voz se zaustavio stotinak metara dalje. Auto se najverovatnije kretao iz Adrana ka mestu Jarčujak. Po ovome što sam video, najverovatnije da vozač auta nije stao, jer se čula sirena voza koji se približavao prelazu – rekao je očevidac kojeg smo zatekli na mestu nesreće.

R.A. je vozio „opel vektru“, i kod njega su pronađena dokumenta, dok žena koja je bila sa njim nije imala dokumenta kod sebe, pa nije mogla biti ni identifikovana u trenutku sudara koji je bio katastrofalan.

Auto je od sudara bio potpuno smrskan, a tela su ispala iz njega i ostala pored pruge. Stravičan prizor – čulo se među meštanima koji su komentarisali.

Slobodan Miutinović, koji živi odmah uz pružni prelaz, rekao nam je da je u poslednjih petnaestak godina bilo bar dvadeset sudara sa vozima, na istom mestu.

Ovo je drugi put da se završava sa smrtnim ishodom. Postoji znak stop i znak za pružni prelaz sa obe strane. Ne znam, šta se dešava kod vozača u tom trenutku. Morate biti veoma oprezni kada prelazite preko ovakvih prelaza – rekao nam je Slobodan.

Pre tri godine poginuo mladić na susednom prelazu

Pre tri godine automobil kojim je upravljao Marko Beljaković (31) iz Adrana, udario je voz na pružnom prelazu koji se ispred prelaza na kome su poginuli muškarac I žena. Beljaković, koji je živio u neposrednoj blizini mesta nezgode, sa teškim povredama preminuo je u kraljevačkoj bolnici. Voz je nakon sudara oko 150 metara vukao automobil marke "golf".

Blic
Foto: Nenad Božović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter