Izvor:
10.10.2016 u 18:10
0

NARKO DILERI NAPALI POLICIJU: Detalji potere za beguncima iz Arilja

Dvojica Ariljaca, na koje je policije pretprošle noći otvorila vatru pošto su automobilom pokušali da pregaze policajce u mestu Grivska, i dalje su u bekstvu.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, jedan od begunaca je povređen, a obojica su „vojnici“ ariljske narko grupe koja je bila pod okom policije.

Ariljce za kojima se traga policija je u noći između subote i nedelje čekala u zasedi kraj jednog zasada marihuane u Grivskoj. Opazivši patrolu koja je pokušala da zaustavi njihov automobil, oni su kolima krenuli ka policajcima koji su se bacili u stranu spasavajući žive glave. Jedan od begunaca držao je pištolj koji je kroz prozor uperio u policajce.

U automobilu su pronađeni tragovi krvi. Da li je neko od njih ranjen metkom ili je zadobio povrede prilikom prevrtanja automobila – još uvek nije poznato. Tek, automobil je pogođen jednim od četiri metka koji su ispalili policajci – priča izvor „Blica“ iz policije u Arilju.

U istom vozilu zatečeno je devet stabljika marihuane ukupne težine oko 12 kilograma.

Nedugo zatim krenula je opsežna akcija koja do sada nije rezultirala hapšenjem begunaca, ali je u šake policije pao M.M. (29) iz Arilja za koga se sumnja da je „glava“ ariljskog narko klana, i njegova supruga B.P. Kod njih je pronađeno 46 kilograma marihuane.

Prema saznanjima „Blica“, M.M. i B.P. su se tokom saslušanja branili ćutanjem.

Na to je policija odgovorila vatrom i krenula u jurnjavu za njima. Nekoliko stotina metara dalje, u kanalu pored puta zatečen je automobil, ali ne i ova dvojica.

Blic.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter