Izvor:
11.06.2019 u 05:41
0

BEOGRAD: Uhapšen Avganistanac u vezi sa ubistvima dva migranta!

Policija je uhapsila Avganistanca Kulata S. (38) zbog sumnje da je podstrekivao na dva ubistva migranata u Beogradu, koja su se prethodne nedelje dogodila jedno za drugim.

Avganistanac Kamran Kan (20) izboden je u sredu prošle nedelje u tuči sa dvojicom migranata ispred jedne od kladionica u Karađororđevoj ulici, preko puta Autobuske stanice.

Iako je policija iste večeri uhapsila jednog maloletnika, drugi osumnjičeni M. P. (17) je uspeo da pobegne, a njegovo telo je pronađeno sa više ubodnih rana sutradan u šumi, blizu prihvatilišta za migrante u Krnjači.

Sumnja se da je M. P. ubijen iz osvete, a policija traga za osumnjičenim kojeg je identifikovala.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter