Izvor:
11.10.2016 u 02:46
0

JEZIVA ISPOVEST ŽRTVE PEDOFILA: Rekao je da će mi dati čokoladu, ako izdržim bol, a onda nam se pridružila njegova žena!

U policiji se i dalje prepričava jeziva ispovest šestogodišnje devojčice, iz malog mesta u Banatu, koja je godinama bila žrtva komšije pedofila, kućnog prijatelja njenih roditelja.

– Rekao je da to mora biti naša tajna – rekla je u policiji devojčica, koju su pozvali da ispriča šta joj je radio komšija. – Bilo me je sramota da kažem mami i tati šta se dešava. Ćutala sam, misleći da to rade i druge devojčice. U stvari videla sam da rade. Pokazao mi je slike. Na slikama je bila i njegova ćerka. Sve su slikane raširenih nogu. Te slike je držao u svojoj kući, nije ih krio.

Devojčica je rekla da je prvo zlostavljanje doživela jednog popodneva. Komšija je došao kod njenih roditelja na kafu. Bio je sa svojom suprugom. Kad su odlazili, video je devojčicu ispre kuće i ponudio joj je da je poveze motorom.

– Odvezao me je u šumu, gde nikad nisam bila – rekla je devojčica policajcima. – Stavio je ćebe na travu i skinuo se. Onda je skinuo i meni pantalone i počeo da me dira dole. Nedaleko od nas bilo je dvoje odraslih ljudi. Gledali su nas, ali nisu bili baš blizu da vide šta on meni radi. Posle nekog vremena, rekla sam da moram kući, jer će mama pitati gde sam. Rekao je da ona zna da sam sa njim i neće biti problema, ali da nikom ne smem da pričam šta smo radili.

Od tada je prošlo nekoliko meseci i devojčica ga nije viđala. Kad je jedno poslepodne otišla do kuće svojih drugarica, čiji je tada komšija pedofil, on je izašao i rekao da su one otišle na bazen, ali da može da ih sačeka unutra.

– Ušla sam i sela za sto – ispričala je nesrećna devojčica. – Dao mi je sok i čokoladu. Pitao me je kad ću doći da spavam kod njih. Rekao je da ćemo se slikati i pokazao mi slike devojčica, koje su golišave. To su bile drugarice njegovih ćerki, sa kojima sam se i ja družila. Osećala sam da nešto nije u redu. Jer, mama mi je uvek govorila da ne smem niakd da se skidam u prisustvu nepoznatih. S druge strane, mislila sam, on je prijatelj mojih roditelja, ne bi mi naškodio. Još jednom je pitao kad ću doći i rekao da će tu biti i njegova žena, koja će se takođe "igrati" sa nama.

Devojčica je osetila da nešto tu nije u redu i izbegavala je da odlazi u tu kuću. Ali, jedne večeri, majka joj je bila na selu, a otac radio treću smenu, pa su je ostavili kod komšija da prespava.

– Skinula sam se u pidžamu u legla – pričala je devojčica. – Kad su svi legli, on je došao kod mene u krevet. Bio je go. Brzo mi je svukao pidžamu, počeo svuda da me ljubi. Dodirivao me je i ljubio dole. Ljubio me je u usta. Onda mi je polako raširio noge. Naslonio je svoj polni organ na mene i pričao mi da on mora da uđe unutra. Gurao je polako, a mene je počelo da boli. Zažmurila sam i stegla zube. Baš je bolelo. Kad sam počela da plačem, on je malo zastao, pa nastavio. Nekako sam se izvukla sa strane i sklupčala. Seo je pored mene, mazio me po kosi i rekao: ako izdržiš bol, daću ti onu veliku čokoladu. Odmahnula sam glavom, nije mi se jela čokolada. Neko vreme je ćutao, dodirivao me je i dalje, sve vreme pitajući:da li me još boli. Prihvatila sam čašu soka da popijem, posle koje sam odmah zaspala. Kad sam se probudila, sa nama u sobi je bila i njegova žena, gola. Njih dvoje su imali seks,a on mi je rekao da gledam šta rade, jer ćemo to posle i mi da radimo. Plakala sam. Verovatno su se uplašili da ne pričam nekom, pa su mi obukli pidžamu i stavili me da spavam. Čim je svanulo, tata je došao po mene, ne sluteći ništa.

Devojčica i dalje nikom nije pričala šta joj se dešava u komšijskoj kući. Izbegavala je da ide kod njih, ali, s obzirom da su se oni družili, bilo je nemoguće izbeći kontakt.

– Mama me je poslala da njegovoj ženi odnesem zimnicu – pričala je dalje svoje iskustvo devojčica. – Ona nije bila tu, ali je bio on. Dala sam ono što je mama poslala i okrenula se da idem kući. Pozvao me je da uđem, da mi pokaže novi deo kuće koji grade. Rekao je da će njegove ćerke imati nove sobe i da ću moći češće da spavam kod njih. Onda je svukao pantalone i rekao mi da ga stavim u usta. Ja sam stajala, a on mi je gurao u usta. Mislila sam da ću se ugušiti. Rekao mi je da progutam sve što mi stavi u usta. Opet sam počela da plačem, jer sam mislila da mi mokri u usta. Prekinuo je. Podigao me je i ljubio. Vrteo me je po sobi. U tom trenutku je ušla komšinica, koja je tražila njegovu ženu. Šapnuo mi je:ona želi sa mnom ovo da radi, ali je mnogo stara. Ne volim matore. Izašao je sa komšinicom u hodnik, videla sam da se dodiruju, a onda je ona brzo otišla. Rekla sam da moram kući i otrčala.

Zlostavljanje devojčice dogodilo se još nekoliko puta. Nekad je bio sam, a često u prisustvu njegove žene. Sve je počelo da se odmotava, kad je otac drugarice njegove ćerke primetio da se nešto čudno događa. Ubrzo je policija pozvala sve devojčice koje su dolazile kod monstruma pedofila u kuću. Ono što je ova devojčica ispričala zgrozilo je i najiskusnije inspektore. Na žalost, zlostavljač je ubrzo umro od infakta, tako danije stigao da odgovara za svoja nedela.

happytv.rs

foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter