Izvor:
12.10.2016 u 16:28
0

NIŠKI SUD REAGOVAO: Pritvor za brata koji je nožem uboo sestru, baka tvrdi da je samoodbrana

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Đ.K. (20) koji je uhapšen 10.oktobra zbog sumnje da je nožem uboo u stomak sestru E.K. (26).

Portparol Osnovnog suda u Nišu Jelena Milenković Vuković potvrdila je za "Blic" da je osumnjičenom određen pritvor zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo.

Đ.K. je juče saslušan i u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo da mu se odredi pritvor.

Kako je naš list pisao, E.K. je operisana u Kliničkom centru u Nišu i nije životno ugrožena. Ona je zadobila ranu širine jedan i dubine dva i po centimetra, koja joj je hirurški zbrinuta.

U porodici kažu da je do sukoba došlo tako što je E.K., zbog jednog rođendana na koji nije bila pozvana, nasrnula na šest godina mlađeg brata koji je malim nožićem za voće čistio jabuku pa je došlo do povređivanja.

Ona je i ranije bila nasilna prema njemu, maltretirala ga je, tražila pare za cigarete od njega jer je nedavno počeo da radi. Baš se tog dana radovao jer je napunio prvi mesec na poslu. Do svađe je došlo jer je Đ.K. bio na rođendanu kod jednog svog druga a ona je nasnula na njega jer nije bila pozvana na tu proslavu. On je sedeo je za stolom i malim nožem čistio jabuku kada se to desilo. Nije želeo da ubode sestru, već je došlo do nezgode kada je pokušao da se odbrani od nje – kaže baka dečaka M.K.

Ona kaže da je Đ.K. sitnije kontitucije i da nikada nije bio nasilan.

Blic.rs
Foto: Ilustracija Happy Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter