Izvor:
15.10.2016 u 00:18
0

UBILA JE, A NE ZNA NI ZAŠTO: Monstruozno ubistvo ostarele novinarke iz Novog Sada, i dalje šokira Srbiju!

Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu. Potom ju je udarala nožem po celom telu.

Priznajem da sam je ubila. Ne mogu sebi da dam odgovor zašto sam je ubila. Danima i noćima razmišljam jer nisam imala razlog za to.

Sramota me je i od njene porodice i od moje, rekla je staloženo i mirno na početku glavnog pretresa Biljana Jeftić (50) iz Rume, koja je u februaru ubila novinarku Jaroslavu Dugošije Dobrenov (77) iz Novog Sada.

Biljana je došla kod Jaroslave u posetu, jer joj je ranije ćerka bila podstanar kod ubijene.
– U jednom momentu je rekla da joj se ide do toaleta. Jaroslava je ustala da joj pokaže gde je, a Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu. Potom ju je udarala nožem više od 20 puta po celom telu. Kad je videla da je Jaroslava preminula, ubica je sa stola je uzela mobilni telefon, kao i ključeve, kojima je zaključala kuću – navodi se u optužnici.

Prema rečima inspektora koji su je saslušavali, Jeftićeva je sve vreme bila smirena.
– Odavno nismo videli da neko tako hladnokrvno govori o ubistvu, naročito ne ženska osoba. Na trenutak čak i s osmehom, to nas je zapanjilo, a niko od nas u početku nije pomislio da je ovo mogla da uradi žena, već smo sumnjali na mušku osobu – rečeno je tada u policiji.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter