Izvor:
17.10.2016 u 15:36
0

HOROR U BEOGRADU: Dvojica Avganistanaca, migranta, odvukli devojku iza zgrade, opljačkali je, stavili joj ruku na usta i pokušali da je siluju!

Devojka je počela da viče, ali joj je jedan od napadača stavio ruku preko usta, a zatim su počeli da je odvlače iza zgrada kako bi verovatno pokušali da je obljube.

Dvojica Avganistanaca uhapšena juče ujutro zbog sumnje da su na Novom Beogradu prvo opljačkali, a zatim pokušali da siluju Mariju M. (25). Devojka je samo sticajem srećnih okolnosti uspela da pobegne napadačima i prijavi ih novobeogradskoj policiji.

Pljačka i pokušaj silovanja dogodili su se u nedelju oko 3.30 u Brodarskoj ulici dok se Marija vraćala iz grada.

– Ona je išla prema zgradi u kojoj živi, kada su je iznenada presrela dvojica migranata. Oni su joj posle kraćeg natezanja oteli torbu. Verovatno ih je iznerviralo to što Marija nije htela odmah da im da torbu, pa su je uhvatili. Dok ju je jedan držao, drugi je počeo da je dodiruje po grudima i drugim intimnim delovima tela – piše Informer.

Kako se navodi, devojka je počela da viče, ali joj je jedan od napadača stavio ruku preko usta, a zatim su počeli da je odvlače iza zgrada kako bi verovatno pokušali da je obljube.

– Devojka se grčevito borila protiv njih jer je shvatila šta im je namera. U to vreme nikoga nije bilo na ulici, pa niko nije mogao da joj pomogne. Ipak, kada su pokušali da je obore na zemlju, jedan od njih se okliznuo, što je prestrašena Marija iskoristila i otrgla se od drugog migranta, počela da beži i doziva na sav glas pomoć – priča sagovornik Informera.

Migranti, koji su, kako je kasnije utvrđeno, došli u Srbiju iz Avganistana, nisu se usudili da jure devojku jer je ona glasnim vikanjem ipak privukla nekoliko osoba koje su počele da gledaju kroz prozor.

– Čim je došla kući, Marija je slučaj prijavila policiji, koja je odmah poslala patrolu novobeogradske policije na teren. Oni su desetak minuta nakon prijave uspeli da pronađu dvojicu osimnjičenih azilanta i da privedu ih u stanicu – dodaje izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Marija M. je u policiji prepoznala napadače i njima je nakon toga određen pritvor od 48 sati.

Prilikom saslušanja policija je morala da obezbedi prevodioca pošto uhapšeni Avganistanci nisu znali ni reč engleskog jezika. . Nakon što je prevodilac doveden, oni su se branili da nisu uradili ništa protivzakonito i da je sve izmišljotina i laž.

Informer
Foto: Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter