Izvor:
19.10.2016 u 20:09
0

SMRSKAO DEVOJCI GLAVU: Za ubicu s čekićem traže 15 godina robije

Tužilaštvo je danas na poslednjem ročištu za svirepo ubistvo Merime Redžepove (30) zatražilo da se Mihalj Skivijan (59) koji ju je ubio čekićem kazni sa maksimalnih 15 godina robije.

Zamenik tužioca Vidan Daković rekao je da je Skivijan priznao da je ubio Redžepovu više puta je udarivši čekićem u glavu. On je kazao da Skivijan treba da dobije maksimalnu kaznu jer je već ubio jednu ženu, zbog čega je već bio u zatvoru.

Kako je rekao, zbog načina koji je ubio Redžepovu zaslužuje maksimalnu kaznu.

Cilj mu je bio da je ubije, i doslovce joj je smrskao glavu. To je uradio, ako mogu da kažem, čekićem srednje veličine sa najmanje 15 udaraca u glavu – kazao je Daković.

Advokat porodice Redžepov Mladen Mihajlovski složio se sa tužiocem i dodao da je ona ubijena dan pre rođendana, da joj je udarcima razoreno tkivo velikog mozga, a da Skivijan nije učinio ništa da joj pomogne, već ju je nakon ubistva samo pokrio ćebetom i ostao u stanu još sat vremena. Dodao je da se ubica porodici stradale nije ni izvinio.

Odbrana Skivijana navela je da se on sa Merimom sa kojom je živeo, često svađao, te da ga je ona na dan ubistva napala, prvo verbalno, a zatim ga i udarila pesnicom. Odbrana je zatražila da se on kazni za delo ubistvo na mah, za šta je zatvorska kazna manja.

Skivijan je samo kazao da se nije izvinio jer mu je otac ubijene Šaćir Redžepov opsovao majku. On je zatim kazao da mu je žao, na šta je odreagovao Redžepov rekavši „Žao ti je što si je 15 puta lupio čekićem“, nakon čega ga je sudija prekinula. Ubistvo Redžepove dogodilo se 31. decembra 2015. godine.

Presuda Skivijanu biće doneta u petak u podne.

Blic.rs
Foto: Robert getel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter