Izvor:
20.08.2019 u 16:23
0

INCIDENT U DIMITROVGRADU: Procureo plin iz dva vagona-cisterne dopremljene iz Bugarske!

Zbog curenja plina iz dve cisterne koje su teretnim vozom dopremljene iz Bugarske, kako saopštavaju iz preduzeća Infrastrukture železnice, u prekidu je železnički saobraćaj ka susednoj zemlji do završetka sanacije na ventilima cisterni.

Curenje plina primećeno je jutros u 8:30, a na lice mesta su odmah izašli vatrogasci i pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Tokom sanacije na cisternama, na ostalim kolosecima saobraćaj se odvijao redovno ka Nišu i iz Niša, ali saobraćaj ka Bugarskoj nije bio moguć, te je voz na relaciji Sofija – Beograd zadržan na stanici Kalotina u Bugarskoj – saopštavaju iz Infrastruktura.

Stručne službe sanirali su ventil na jednoj od cisterni, dodaju u Infrastrukturama, dok se problem na drugoj cisterni i dalje rešava.

Nakon sanacije, problematične cisterne biće vraćene u Bugarsku, dok će ostatak kompozicije od 21 cisterne, preduzeće prevoznik Srbija kargo dopremiti na krajnje odredište u Niš.

Povređenih u incidentu nije bilo.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter