Izvor:
23.10.2016 u 01:14
0

UŽAS: Muškarac SILOVAN pa UBIJEN!

Stiven Alford (51), čije su pantalone i doni veš bili svučeni, pronađen je mrtav i zavezan za klupu odmah pored tramvajske stanice u blizini Aerodroma u Malagi.

Policija još uvek čeka nalaz obdukcije, a sumnja se da je zadavljen, a možda i seksualno zlostavljan. Policija i detektivi uveliko rade na istraživanju misteriozne smrti Britanca, piše Dejli Mejl.

Alforda je pronašao pripadnik obezbeđenja u petak ujutro oko 9 časova.

Policija trenutno proučava snimke nadzornih kamera, a jedan je izvor tvrdi da se ne čini da na telu Alforda postoje znakovi nasilja, ali da položaj tela u kojem je pronađen sugeriše da mu se nešto ipak dogodilo.

Drugi izvor je rekao da istražitelji sumnjaju da je možda žrtva seksualnog napada.

Jedna Alfordova ruka je bila kablom vezana za jedan kraj klupe, dok je druga ruka takođe bila vezana za drugi kraj.

Alfordov identitet je utvrđen pregledom prtljaga koji se nalazio na kolicima nešto dalje od mesta gde je telo pronađeno.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter