Izvor:
07.10.2019 u 20:28
0

UKLETA SUDBINA: Mladog momka iz Mladenovca spržila mreža iznad pruge!

Aleksandar Saša Eskić (25) iz Mladenovca poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Mladenovcu, dok je njegova devojka Nina Šmit (18) poginula pre pet godina na izlazu iz Mladenovca, dok je on vozio automobil.

Kako saznajemo, Eskić je probio ogradu nadvožnjaka dok se trkao sa drugim motociklistom, pa udario u elektro-mrežu iznad pruge, koja ga je gotovo spržila. Nesreća se dogodila u nedelju, oko 18 sati, u Ulici kralja Petra Prvog kod broja 309, a očevici kažu da je prizor bio jeziv.

U jednom trenutku je proklizao i probio ogradu nadvožnjaka, a od siline udarca je odleteo pravo na vosokonaponski električni vod iznad pruge. Struja ga je maltene spržila, a posle pada na zemlju na mestu je umro – kaže Eskićev poznanik i navodi da ga je velika brzina, nažalost, koštala glave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter