Izvor:
17.10.2019 u 10:08
0

KRVAVI OBRAČUN U POŽAREVCU: Usmrtio ženu pa je zapalio benzinom!

A. Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio Ružicu K. iz ovog grada Mladić je osumnjičen da je nesrećnu ženu namerno udario automobilom dok je vozila bicikl.

Nakon toga pobegao je sa lica mesta.

Pored A. Đ. zbog ovog jezivog slučaja uhapšeni su i D. S. (21) i njegov otac S. S. (47) koji su osumnjičeni da su A. Đ. podstrekivali da počini teško ubistvo!

Naime, S. S. i njegov sin D. S. bili su u sukobu sa nesrećnom ženom oko imovine koju im je ranije prodala, a onda su otac i sin nagovorili A. Đ., inače druga D. S, da kolima pregazi nesrećnu ženu.

A. Đ. je Ružicu K. pokosio kolima i naneo joj teške telesne povrede. On je pobegao sa lica mesta i vozilo kojim je pokosio ženu odvezao je u atar sela kod Smedereva i zapalio ga!

Nesrećna žena od zadobijenih povreda preminula je sutradan u bolnici!

alo.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter