Izvor:
01.11.2016 u 19:30
0

Čeda Mafija: Prijavljene jezive pretnje koje je Jovanović uputio lideru jednog pokreta i poslaniku!

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović saopštio je da je policiji prijavio pretnje koje mu je, kako tvrdi, uputio lider LDP Čedomir Jovanović.

Te pretnje su navodno upućene povodom toga što LDP nije pozvan na sastanak predstavnika opozicionih stranaka i pokreta.

Veselinović je u saopštenju naveo da ga je Jovanović zvao danas oko 10 časova telefonom i upitao ga ;kako je moguće da on kao lider LDP-a nije pozvan na sastanak predstavnika opozicionih stranaka i pokreta, koji treba da bude održan u petak, 4. novembra u prostorijama Pokreta za preokret u Beogradu, uputivši mu "najstrašnije uvrede, psovke i pretnje".

– Psovanje, uvrede, otvorena pretnja: 'Videćeš šta će ti se dogoditi ukoliko još jednom pomeneš LDP' svakako ne spadaju u rečnik koji je primeren na političkoj sceni a ni iza scene. Ovako skandalozan način komunikacije lidera jedne političke stranke pokazuje kako njegov lični primitivizam, tako i nivo političke kulture u Srbiji. Neko ko sebe smatra političarem, intelektualcem i javnom ličnošću ne bi sebi smeo da dozvoli ovako necivilizovano ponašanje. Ovo nije samo bahatost jednog čoveka (koga čuva naoružano državno obezbeđenje) nego pokušaj da se politička komunikacija svede na nivo mafijaških pretnji i ucena – navodi se.

Taj pokret je osudio uvrede i pretnje koje je Jovanović, navodno, uputio Veselinoviću i dodao da je Jovanović sam sebi odgovorio zašto nije pozvan na sastanak lidera opozicije 4. novembra.

– Sastanak je zamišljen kao razgovor pristojnih, dobronamernih ljudi koji predstavljaju opoziciju režimu Aleksandra Vučića. Gospodin Jovanović je ponašanjem koje je sebi dozvolio pokazao da se ne uklapa u format sastanka ni po jednom osnovu – dodaje se.

Beta
Foto: Facebook/Liberalnodemokratskapartija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter