Izvor:
28.10.2019 u 11:06
0

KAMION SRPSKIH REGISTARSKIH OZNAKA UDARIO U DVA AUTOMOBILA: Sedam osoba poginulo!

Sedam osoba je poginulo jutros u saobraćajnoj nesreći u blizini Budimpešte kada je kamion udario u dva automobila, prenose mađarski mediji, navodeći da se radi o kamionu srpskih registarskih tablica.

Nesreća se dogodila jutros oko tri sata kada je kamion koji je vozio za Budimpeštu udario u ogradu i prešao u suprotnu traku gde se sudario sa dva automobila.

Kako se navodi, vozač kamiona nije povređen.

Na Tviter nalogu mađarske policije objavljeno je da je sedam osoba izgubilo život u sudaru rano jutros na auto putu M5.

Kamion je iščupao zaštitnu ogradu i sudario se sa dva automobila na suprotnoj traci. Sva tri vozila su se zapalila, a putnici iz automobila su poginuli na licu mesta – navodi mađarska policija. U objavi se ne navodi odakle su dolazila vozila koja su učestvovala u sudaru.

Deonica autoputa kod Kisteleka bila je zatvorena u oba smera.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter