Izvor:
01.11.2019 u 15:58
0

POKRENUTA KONTROLA RADA: Razlog je požar u Vinči! (FOTO)

Zaštitnik građana pokrenuo je postupak kontrole rada Gradske uprave Beogrrada zbog požara na deponiji u Vinči, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Zaštitnik je porketnuo postupak po sopstvenoj inicijativi, a na osnovu informacija iz medija da se na deponiji Vinča pojavio novi otvoreni požar koji može uticati na kvalitet životne sredine.

Zaštitnik podseća da je povodom požara na deponiji Vinča reagovao i 2017. godine, kada je zahtevao od svih nadležnih organa da preduzmu mera koje će u punom obimu obezbediti potpuno i objektivno obaveštavanje javnosti o stanju životne sredine, a što je garantovano Ustavom i zakonom.

On je takođe zahtevao preduzimanmje mera koje će sprečiti da se takve situacije u budućnosti ne ponavljaju, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter