Izvor:
05.11.2016 u 14:45
0

Uhapšen maloletnik: Pripadnici MUP-a ga lišili slobode zbog pokušaja ubistva!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su petnaestogodišnjaka iz Novog Pazara, zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštila je sinoć novopazarska policija.

On se tereti da je juče ujutru oko 10 časova, u srednjoj školi u Novom Pazaru, u toku časa, nakon kraće svađe više puta ubo nožem vršnjaka i naneo mu teške telesne povrede.

Novopazaraska policija je saopštila da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu u Novom Pazaru.

Učenik Tehničke škole u Novom Pazaru nožem je izboden u učionici za vreme nastave.

Dečaka, koji je odmah prevezen u novopazarski zdravstveni centar, nožem je povredio drug iz odeljenja.

Učenik Tehničke škole u Novom Pazaru, koji je zadobio tri ubodne rane, hitno je operisan u zdravstvenom centru i u stabilnom je stanju, rekao je ranije juče Tanjugu docent docent doktor Izet Tutić.

Doktor je naveo da je šesnaestogodišnji pacijent primljen kao hitan slučaj, u stanju šoka, sa povredama nanetim najverovatnije nožem, koje su opasne po život.

Tanjug
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter