Izvor:
05.11.2016 u 17:01
0

Drama u Niškoj Banji: Žandarmerija upala u vilu u kojoj je radnik ubio gazdu, odjekuju eksplozije!

Devojka osumnjičenog za ubistvo D.D. (65), vlasnika vile "DND" u Niškoj Banji, bila je svedok stravičnog zločina, saznaje "Blic".

– Ona je posle pucnjave, izašla iz vile i sve vreme je napolju sa policijom. Pošto se osumnjičeni nijednom nije javio na pozive pregovaračkog tima, devojka osumnjičenog je sumnjala da se i on ubio. Ona je strahovala da je osumnjičeni sebi presekao vene – priča za "Blic" izvor uključen u akciju policije.

Tokom trajanja drame od ranih jutrarnjih sati ispred vile u Niškoj Banji stajala je i sestra muškarca osumnjičenog za ubistvo.

– Obe su u šoku – kaže izvor iz policije.

Drama u Niškoj Banji počela je jutros, nakon prijave da je recepcioner zaposlen u luksuznoj vili "DND" ubio svog gazdu, vlasnika vile D.D. zbog ljubomore. Kako je "Blic" ranije objavio, vlasnik vile je bio zainteresovan za devojku koja se zabavljala sa recepcionerom i on je zbog toga rano jutros iz pištolja ubio svog šefa.

Policija je odmah blokirala ulaz u Nišku Banju, kao i sve prilaze vili i preko telefona i megafona bezuspešno pokušavala da stupi kontakt sa ubicom.

Nekoliko sati kasnije, oko 10 časova, na lice mesta stigla je i Žandarmerija pod punom opremom, okružila vilu, a potom i u nju upala.

Začule su se dve eksplozije, a zatim i usplahireni povici: "Hitna, hitna, brzo unutra!". Nakon toga su dve ekipe hitne pomoći utrčale u vilu sa nosilima i nekoliko minuta kasnije na njima su iznele jednu osobu, najverovatnije ubicu.

Hitna pomoć se potom udaljila sa lica mesta, kao i žandarmerija, i započeo je uviđaj u vili.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter