Izvor:
05.11.2019 u 16:00
0

KRAJ POTRAGE: Policija uhapsila dvojicu Sirijaca zbog sumnje na trgovinu ljudima!

Kiparska policija uhapsila je dvojicu Sirijaca zbog sumnje na trgovinu ljudima nakon dolaska broda natovarenog sa 131 sirijskim imigrantom na severoistočnu obalu Kipra.

Policija je saopštila danas da su ta dva muškarca ušla u drugi brod koji je pratio brod koji je prevozio migrante dok se juče približavao kiparskoj obali.

Kiparske vlasti su pratile kretanje broda sa migrantima radarom.

Muškarci stari 43 i 53 godine uhapšeni su nakon što je pomorska policija presrela njihov brod nedaleko od rezervata prirode Akamas.

Obojica se suočavaju sa optužbama za pomaganje i podržavanje ilegalnog ulaska migranata na Kipar i trgovine ljudima morskim putem.

Svih 131 migranata, uključujući pet žena i osmoro dece, odvedeni su u prihvatni centar u predgrađu Nikozije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter