Izvor:
06.11.2019 u 11:36
0

EKSKLUZIVNO ADVOKAT JELENE MARJANOVIĆ Pevačicu nije ubio Dragoje Milinković-Čekić!

Predrag Savić, advokat porodice ubijene Jelene Marjanović, dao je ekskluzivnu izjavu za portal Happy televizije o Dragoju Milinkoviću, zvanom Čekić, koji se juče pojavio kao novi ubica pevačice.

– Dragoje Milinković – Čekić nije ubica Jelene Marjanović već je ubica optuženi Zoran Marjanović. Celokupna priča o njegovoj umešanosti u ubistvo pevačice je podmetačina njegove bivše supruge. Nekadašnja žena je Milinkovića umešala u zločin jer želi da se domogne imovine. Znači cilj pojavljivanja Dragoja u priči sa Jelenom Marjanović je da se on predstavi kao zločinac i da njegova bivša supruga, na brakorazvodnoj parnici u Kraljevu, uzme njegovu imovinu – nema dilemu advokat porodice Jelene Marjanović.

Savić podvlači da se juče u sudnici beogradskog Višeg suda, tokom suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene, dogodila se neobična situacija.

– Sudija je izvadila pismo anonimnog pošiljaoca u kojem je decidno napisano da je Dragoslav Milinković, zvani Čekić, sa privremenim prebivalištem u Švajcarskoj, ubica. Zločin je, navodno, uradio po nalogu svekrve. Sve je to izgledalo jako čudno. Da li bi jedan ubica tako poslao pismo? – naveo je advokat Savić.

Šta je advokat Savić otkrio za Happy televiziju pogledajte u videu…

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter