EKSKLUZIVNO ADVOKAT JELENE MARJANOVIĆ Pevačicu nije ubio Dragoje Milinković-Čekić!

 

Predrag Savić, advokat porodice ubijene Jelene Marjanović, dao je ekskluzivnu izjavu za portal Happy televizije o Dragoju Milinkoviću, zvanom Čekić, koji se juče pojavio kao novi ubica pevačice.

- Dragoje Milinković - Čekić nije ubica Jelene Marjanović već je ubica optuženi Zoran Marjanović. Celokupna priča o njegovoj umešanosti u ubistvo pevačice je podmetačina njegove bivše supruge. Nekadašnja žena je Milinkovića umešala u zločin jer želi da se domogne imovine. Znači cilj pojavljivanja Dragoja u priči sa Jelenom Marjanović je da se on predstavi kao zločinac i da njegova bivša supruga, na brakorazvodnoj parnici u Kraljevu, uzme njegovu imovinu - nema dilemu advokat porodice Jelene Marjanović.

Savić podvlači da se juče u sudnici beogradskog Višeg suda, tokom suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene, dogodila se neobična situacija.

- Sudija je izvadila pismo anonimnog pošiljaoca u kojem je decidno napisano da je Dragoslav Milinković, zvani Čekić, sa privremenim prebivalištem u Švajcarskoj, ubica. Zločin je, navodno, uradio po nalogu svekrve. Sve je to izgledalo jako čudno. Da li bi jedan ubica tako poslao pismo? - naveo je advokat Savić.

Šta je advokat Savić otkrio za Happy televiziju pogledajte u videu...

 

Happytv.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro