STRAVIČAN POKOLJ NA SALAŠU KOD APATINA: Životinje upucane, pa iskasapljene! (UZNEMIRAVAJUĆE FOTOGRAFIJE)

 

Na Malom Petrovom salašu kod Apatina od jutros je mesto strave i užasa. Nepoznate osobe brutalno su ubili hicima iz puške a potom iskasapili domaće životinje. Ovaj stravičan prizor zatekao je jutros vlasnik salaša Petar Rašeta. 

Ovaj salaš, koji je omiljeno izletište apatinskih porodica, poznat je po tome što su životinje deo enterijera, šetaju se van kaveza. Deci su posebno bili dragi poni Zlatko i magarc Julije koji su noćas jezivo iskasapljeni i ubijeni.

- Neka osoba, ne znam ni kako da je nazovem je smogla snage da u zoru dođe do salaša, prizove životinje do ograde i da ih mučki ubije. Poni Zlatko je ubijen jednim metkom, a magarac Julije s najmanje dva. Zar je ovo moguće? Zar se ovo stvarno može da se dešava? - ogorčeno se pita Rašeta, vlasnik ovog prelepog salaša.

Petar Rašeta je ogorčen i ne može ni da nasluti ko je odgovoran i ko je mogao da počini ovako svirepo delo. Misli da nema neprijatelje. Za sebe kaže da ima oštar, ali pravičan jezik i mili one koje je možda uvredio da ne diraju životinje, one nisu krive ni za šta. 

- Šta je smetalo toj nemislosrdnoj osobi? Nek mu je Bog u pomoći . Šta reći deci koja ubuduće budu dolazila na salaš da tu postoji neki čika koji dolazi i ubija nedužne životinje. Kakva je to poruka deci? Ljudi, komšije pomozite da stanemo ovome na put inače ko zna šta će ta osoba biti u stanju još da učini - glasno se zapitao Rašeta, jadikujući na glas što njegovih voljenih životinja više nema. 

 

Milorad Mrđa/facebook/
Foto: facebook/printscreen/

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro