Izvor:
05.11.2016 u 23:09
0

Hapšenja u južnoj srpskoj pokrajini: Sedmoro ljudi palo zbog povezanosti sa terorizmom

Policija je saopštila da je danas širom Kosova uhapsila sedam osoba pod sumnjom da su izvršile krivična dela "terorizma i protiv ustavnog poretka i bezbednosti Kosova".

Akciju je izvela Uprava Policije Kosova za suzbijanje terorizma, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Kosova i uz podršku specijalnih jedinica. Saopšteno je da su tokom te akcije zapljenjeni "oprema" i "drugi dokazi značajni za slučaj".

Uhapšenima je određena mera pritvora od 48 časova. Portparol Policije Kosova Baki Keljani je za prištinske medije izjavio da policija procenjuje da je situacija na Kosovu mirna i stabilna.

"Uhapšene osobe su sada pred organima reda. Kosovo se smatra stabilnom i mirnom zemljom, uprkos incidentima koji se ponekad događaju. Mi nemamo indicija o nekoj potencijalnoj opasnosti", rekao je Keljani.

Novosti.rs
Foto: Arhiva Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter