Izvor:
07.11.2019 u 13:36
0

UHAPŠEN BIZNISMEN UMEŠAN U UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Pao na POLIGRAFU! Otkriveni ŠOKANTNI detalji! (FOTO)

UBIO JELENU PO NALOGU NJENE SVEKRVE ZORICE: Jelena Rafailović otkrila ŠOKANTNE detalje o UBISTVU pevačice! (FOTO)

Dragoje Milinković, koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu, potvrđeno je medijima.

– On je sinoć došao u zemlju s namerom da ide na poligraf zbog ubistva Jelene Marjanović kako bi dokazao da nema veze sa ubistvom pevačice. On je otišao kod svoje supruge u stan, a onda se kod njega pojavila policija i rekla mu da krene sa njima. reč je o izdržavanju presude od pre godinu dana prema kojoj je osuđen za proneveru 16.500 evra – izjavljeno je medijima.

Oni ističu da hapšenje Milinkovića nema veze sa ubistvom pevačice i da je u pitanju izvršenje presude suda u Trsteniku, prema kojoj je osuđen za proneveru 16.500 evra.

– Za njim je godinu dana postojala poternica i on je odveden u zatvor – rekli su advokati.

EKSKLUZIVNA SAZNANJA PORTALA HAPPY TELEVIZIJE: Da li je konačno UBICA Jelene Marijanović otkriven ANONIMNIM PISMOM? ŠTA SE ZAISTA DESILO TOG KOBNOG DANA? (FOTO)

Milinković je doputovao sinoć iz Švajcarske, a kako se saznaje, tereti se da je prevario trojicu ljudi, obećavajući im posao u Švajcarskoj. U pitanju je proces iz 2015. godine.

On je tada otet i za to se vodi proces pred sudom u Kruševcu.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva/novosti.rsprintscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter