Izvor:
07.11.2019 u 14:06
0

ADVOKAT PORODICE MARIJANOVIĆ O HAPŠENJU DRAGOJU MILINKOVIĆU: Završio iza rešetaka zbog OVOGA, nema veze sa PEVAČICOM! (FOTO)

STAVLJEN NA STUB SRAMA: Da li je ON ubica Jelene Marijanović? Forenzičar Časlav Ristić za emisiju "Posle ručka"! (FOTO)

Predrag Savić, advokat porodice ubijene Jelene Marjanović, dao je ekskluzivnu izjavu za portal Happy televizije o Dragoju Milinkoviću, koji je uhapšen nakon što se pojavila sumnja da je ubio pevačicu. Advokat objašnjava da zna čitavu situaciju otkako je krenuo slučaj sa Milinkovićem, kao i da misli da on nema nikakve veze sa ubistvom i ako su se pojavile fotografije i anonimno pismo.

– Čitav slučaj je jasan. Znam da je uhapšen sinoć i najverovatnije se to odnosi na izvršenje krivične sankcije. Ne bi trebalo da ima ikakve veze sa ubistvom Jelene Marijanović – naveo je Savić i dodao da se još odavno traga za Miinkovićem, ali da je sada sve počelo kulminirati.

PRIVATNI IZVRŠITELJ O JELENINOM PROFILU: Sajber policija MORA da otvori pevačicin Fejsbuk! (FOTO)

– Potraga za njim odavno je na snazi, to je kazna od godinu dana zatvora izrečena 2015. godine, ali bi to trebalo proveriti. On je u Beograd došao da bi dao izjavu povodom svega što se događa, ali ga je policija uhapsila. Nisam siguran da li je još ispitan o ubistvu – rekao je advokat Savić.

Advokat nije siguran da će se postupak traganja za Jeleninim ubicom rešiti, budući da nije siguran da li je čovek umešan u slučaj, jer želi samoinicijativno da da izjave povodom optužbe.

happytv.rs
Foto: Arhiva/ insajder.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter