Izvor:
06.11.2016 u 20:37
0

Zbog ovoga sledi politički haos: Opozicioni aktivista (26) umro u pritvoru, pod nerazjašnjenim okolnostima!

Opoziciona kosovska partija "Samoopredeljenje" potvrdila je smrt svog političkog aktiviste Astrita Deharija u pritvoru prizrenskog zatvora.

Kosovske zatvorske službe najavile istragu, prenosi RTS.

U saopštenju "Samoopredeljenja" navodi se da je "Dehari tragično preminuo u 26 godini".

Kosovska kazneno-popravna služba saopštila je da je u još nerazjašnjenim okolnostima pritvorenik A.D., umro u Prizrenskoj regionalnoj bolnici.

– PSK izražava duboko žaljenje zbog tragičnog slučaja do koga je došlo u pritvoru u Prizrenu. Kosovska kazneno-popravna služba, u saradnji sa drugim nadležnim institucijama, uskoro će podneti izveštaj o okolnostima i detaljima ovog tragičnog čina – navodi se u saopštenje te kosovske službe.

Astrit Dehari je priveden u okviru istrage u vezi sa sumnjom da je zajedno sa još pet aktivista planirao, organizovao i izvršio napad na zgradu kosovske skupštine 4. avgusta 2016. Dehari je u pritvoru proveo ukupno 68 dana.

RTS
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter