Izvor:
11.11.2019 u 20:07
0

MLADIĆ NIJE PREDSTAVLJAO PRETNJU NI ZA KOGA: Vojnik je počeo da puca! Nesrećni čovek pao kao SVEĆA!

Izraelske snage ubile su danas mladog Palestinca u izbegličkoim kampu nedaleko od Hebrona, na okupiranoj Zapadnoj obali.

Snimci na društvenim medijima pokazuju da je Omar Badavi (22) bio nenaoružan kada je izraelski vojnik pucao na njega.

Badavi je pogođen u grudi i kasnije je preminuo od zadobijenih povreda.

Izaslanik Ujedinjenih nacija za Bliski istok Nikolaj Mladenov napisao je na Tviteru da snimak pokazuje da mladić nije prestavljao pretnju ni za koga i da takvi akti moraju da budu "temeljo istraženi".

Izraelska vojska saopštila je da su vojnici došle u izbeglički kamp nakon što su Palestinci bacali kamenje i molotovljeve koktele na autoput.

U saopštenju se dodaje da je velika grupa Palestinaca napala vojnike, gađajući ih kamenjem i molotovljevim koktelima, na šta su odgovorili suzavcem i bojevom municijom.

Vojske je dodala da se incident istražuje.

Stotine Palestinaca okupile su se na sahrani ubijemog mladića.

Izvor: Tanjug
Foto: france24.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter