Izvor:
12.11.2019 u 07:37
0

ISCRPLJEN SAM, NE MOGU VIŠE: Zoran Marjanović ima SNAŽNU PORUKU! Oglasila se i ESTRADA! Evo KO će glumiti Jelenu u FILMU koji se sprema!

Zoran Marjanović (41), tekstopisac i kompozitor iz Borče koji se tereti za ubistvo supruge i pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), poručio je za „Alo!“ da se ne predaje dok se ne sazna istina, iako je, kako kaže, posle svih ovih godina veoma iscrpljen.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je 5. novembra u Višem sudu u Beogradu, gde je izneta njegova odbrana, a sledeći pretres zakazan je za 25. novembar, kada bi trebalo da svedoče članovi Zoranove porodice. Na prvom suđenju, sudija Jelena Škulić je pred brojnim novinarima tužiocu i Zoranovim advokatima dala anonimno pismo iz Švajcarske u kojem se tvrdi da je ubica Dragoje Milinković (44), a naručilac ubistva Zoranova majka Zorica. Posle toga, Zorici je pozlilo!

Kako je Marjanović rekao, ona je sada u teškom stanju, a minuti su odlučivali da li će pretrpeti moždani udar. Međutim, uprkos svemu, Zoran kaže da se ne predaje i da će se doći do istine.

Na pitanje kako živi otkako su sve oči uprte u njega, Marjanović je odgovorio:

– Ne. Ne prate svaki moj korak, živim kao i svi ostali građani. Samo, mnogo sam iznuren. Za tri i po godine sam doživeo mnogo loših i stresnih stvari, ali ne povlačim se ja dok se cela istina ne sazna i dok svi koji su učestvovali u ovoj jezivoj igri ne budu smešteni gde im je mesto.

Pevačice Nada Topčagić i Indira Aradinović Indi, koje su sarađivale sa Marjanovićem i privatno se družile s njim, ubeđene su da će Zoran biti oslobođen posle sudskog procesa.

– Mislim da će sud suditi po zakonu. Zoranova nevinost je dokazana u svemu ovome – kratko je poručila Nada Topčagić.

Indi, za koju su Zoran i Jelena napisali čuveni hit „Bato, bre“, takođe smatra da će Zoran izaći čist iz ovog slučaja.

– Najtragičnije je to što Jelene više nema i to je za mene najveća žalost u ovoj situaciji, ali moramo da nastavimo dalje. Zoran mora da se bori zbog deteta. To je njegov najveći cilj i razlog opstanka. Nisam mnogo pratila slučaj, nemam televizor u kući i ne pratim štampu, ali prema onome što sam čula, moje mišljenje je da će Zoran biti oslobođen krivice, da se dosta vremena potrošilo bez rezultata. Meni je najvažnije da pravda bude zadovoljena, a mislim da idemo ka tome – rekla je Indi i dodala:

– Daće bog, videćemo kako će to ići. Suština mog odgovora je da verujem da će Zoran izaći čist iz svega toga i da će biti oslobođen, pa će moći da nastavi svoj život – poručila je pevačica i Zoranova prijateljica.

U vezi sa serijom „Pevačica“ o ubistvu Jelene Marjanović, koju je najavio naš čuveni režiser Predrag Gaga Antonijević i u kojoj, kako se spekulisalo, ona mogla da igra Jelenu zbog sličnosti i vokalnih sposobnosti, Indi navodi da je još niko nije zvao.

– Još niko nije kontaktirao sa mnom, tako da ne znam o čemu se radi – rekla je ona.

Na pitanje da li bi prihvatila da igra pokojnu Jelenu, ukoliko joj uloga bude ponuđena, ona navodi:

– Prihvatila bih da glumim Jelenu zato što smatram da sam stvarno talentovana i jer sam Jelenu dobro poznavala – rekla nam je Indi.

Podsetimo, Jelena Marjanović misteriozno je nestala 2. aprila 2016. dok je trčala na nasipu u Borči. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa s brojnim povredama na glavi, a predmet kojim je usmrćena do danas nije pronađen. Zoran je uhapšen 15. septembra 2017, a posle 10 meseci provedenih u pritvoru pušten je na Petrovdan, 12. juna 2018, da se brani sa slobode.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter