29°C

Beograd

STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE Nožem izbo suprugu, komšije je spasile od pomahnitalog muža!

Željko N. (38) iz sela Zabrđe kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo suprugu Aleksandru N. i teško je povredio.

Kako saznajemo, stravično porodično nasilje desilo se u četvrtak, a nesrećnu ženu su od pomahnitalog muža spasle komšije.

Čuli pozive u pomoć

- Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i maltretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje doživelo vrhunac. Željko i Aleksandra bili su sami kod kuće, on je valjda opet popio i počeli su da se svađaju. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu. Ubo ju je osam puta - ispričale su komšije ovog bračnog para.

- Kuća je bila puna krvi. Ona je kukala i dozivala pomoć. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi je sigurno dokrajčio - pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru u bolnicu.

Bila polusvesna

- Ona je bila u polusvenom stanju i unakažena od uboda i posekotina. Strašno je izgledala. Nakon ukazane prve pomoći u domu zdravlja, prebačena je u Opštu bolnicu - dodaju oni.

Po prijemu Aleksandre u bolnicu, lekari su pozvali policiju i prijavili Željka, koji je ubrzo posle toga uhapšen.

- Protiv nasilnog muža podneta je krivična prijava za porodično nasilje - kaže izvor.

DOSAD NIJE BILO PRIJAVA

Komšije supružnika kažu da Aleksandra i Željko važe za čudne ljude.

- Sami žive u toj kući, nemaju decu. Aleksandri je pre nekoliko godina umro otac i od tada je nekako počela drugačije da se ponaša. Željko, s druge strane, voli alkohol i kad god popije koju čašicu više, postane agresivan. Stalno iz njihove kuće dopire svađa, a koliko znamo, Aleksandra nikad nije prijavljivala muža policiji - ispričale su komšije.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar