Izvor:
20.11.2019 u 08:58
0

PAS NERON HEROJ DANA: Pomogao u zapleni DUVANA na Horgošu!

Carinici su na prelazu Horgoš su, u saradnji sa policijom, zaplenili 2.700 paklica cigareta koje su bile sakrivene u autobusu, a u tome im je u velikoj meri pomogao službeni pas Neron.

Krijumčarene cigarete su pronađene prilikom izlazne kontrole autobusa kosovskih registarskih oznaka, koji je sa KiM išao za Minhen, saopštila je Uprava carine.

Prilikom zaustavljanja na granici i vozač i svih 30 putnika rekli su da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga, međutim, kako je carinski službeni pas Neron, koji je učestvovao u kontroli, markirao pod vozila u prednjem delu, autobus je pregledan i mobilnim skenerom.

Ispostavilo se da su fabričke šupljine bile do vrha ispunjene cigaretama marlboro, kent i davidov, sa akciznim markicama Republike Srbije i AP KiM.

Nakon otkrivanja krijumčarenih cigareta, 29-godišnji vozač iz Velikog Trnovca je u svojoj izjavi napisao da ''''nije imao pojma'''' šta je sakriveno u autobusu, u koji je navodno seo u Bujanovcu, kako bi prevezao putnike do Minhena.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter