Izvor:
20.11.2019 u 11:53
0

HOROR U SUDNICI SPECIJALNOG SUDA: Član „valjevske grupe“ PREREZAO SEBI VRAT! Van životne OPASNOSTI!

U toku suđenja u slučaju poznatom kao "valjevska grupa" pred Specijalnim sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić prerezao je sebi vrat pred svima u sudnici, prenose mediji.

U Hitnoj pomoći kažu za Tanjug da on nije prebačen na Urgentni centar i da mu je za sada pomoć pružena u ambulanti u sudskoj zgradi.

On se navodno javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

Kako saznajemo, Jeličić ima površinske rane, koje nisu opasne po život.

Straža je brzo reagovala i time spasla Jeličića težih posledica.

Drami u sudnici prethodilo je to što je Jeličić zatražio izuzeće sudskog veća i naveo da ima 7 razloga za to.

Uspeo je da navede 4 ali ga je sudija vratila u boks za optužene. Međutim on se ponovo javljao za reč, i kad mu je sudija Svetlana Aleksić dozvolila da ponovo izađe za govornicu, on je kazao da pošto mu nije dozvoljeno da kaže šta ima, da će se ubiti.

Nastao je haos u sudnici, odmah je skočila straža, ali i lekari Hitne pomoći koji dežuraju u zgradi.

"Valjevska grupa" pohašena je 2009. godine u velikoj akciji policije zbog niza krivičnih dela a prvostepeeno suđenje im je i dalje u toku.

KO JE ZORAN JELIČIĆ: Kriminalac u POLICIJSKOJ UNIFORMI!

Pripadnici ove grupe se terete za teška ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Milickovic i Aleksandar Boškovic.

Izvor: Tanjug/kurir.rs
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter