Izvor:
21.11.2019 u 08:50
0

NJIVA SA MARIHUANOM U KOSJERIĆU: Uzgajao drogu, ubrao 21 kilogram, pa uhapšen!

Policija u Užicu uhapsila je M. J. (53) iz ovog grada pošto je u Kosjeriću, u kući koju on koristi, pronašla 21,5 kilogram kanabisa i vagu za tačno merenje.

Pretres je usledio jer je policija u automobilu ovog muškarca prethodno pronašla 5,3 grama marihuane. Ovom prilikom uhapšen je 25-godišnji Užičanin takođe sa inicijalima M.J. koji je zatečen u istoj kući i kod koga je pronađena manja količina marihuane, 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Pod sumnjom da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga obojici je određeno zadržavanje posle kog će biti predati Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter