Izvor:
30.11.2019 u 08:44
0

DAN POSLE SAOBRAĆAJNE NEZGODE U NIŠU: Dvojica radnika životno ugrožena!

DA SE NAJEŽIŠ! UKLETO MESTO NA AUTOPUTU Radnike pregazio kamion, identično kao i vojnike 2017! (FOTO)

Od osmoro povređenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu u blizini Niša, i u kojoj su tri osobe stradale, dvoje je životno ugroženo.

Svi su putnici kombija u kome je bilo 11 radnika koji su krenuli na gradilište u Leskovac.

Prof. dr Radmilo Jankovic, direktor Klinike za anesteziologiju KC Niš kaže da su dvojica najteže povredenih radnika na mehanickoj ventilaciji, da zahtevaju podršku za održavanje hemodinamike i disanja, ali da se prati njihovo stanje i da se ocekuje dalja stabilizacija.

Od osmorice povredenih radnika, cetvorica su sa lakšim povredama. Jedan od njih je na sopstveni zahtev otpušten na kucno lecenje, a ostala trojica ce verovatno biti otpuštena danas.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su G. B. (1973) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Izvor: Tanjug
Foto: yotube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter