Izvor:
30.11.2019 u 21:39
0

UMOBOLNI NAPADAČ SA NIŠKOG FAKULTETA Mačetom i čekiće nasrnuo na kolege jer je umislio devojku

Krvavi obračun brucoša na Elektronskom fakultetu u Nišu 29. novembra oko 10 časova prema kazivanju očevidaca posledica je psihičkih problema napadača.

Napadač je, kako smo već pisali ušetao u hol fakulteta sa nožem i čekićem u rukama. Nasrnuo je najpre čekićem na studentkinju sa prve godine koja je stajala sa kolegom J.M.(19). Bez reči je zamahnuo čekićem na studentkinju i udario ali ne punom snagom jer se povila u trenutku.

Videvši razjarenog B. S. (19) kolega J. M. je pokušao da zaštiti studentkinju ali je tada napadač B. S. potegao nož. Napadač je ciljao vrat J.M. u nameri da ga zakolje. Srećom zahvatio ga je oštricom samo iznad i ispod levog uha.

Izvor: Alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter